Vi realiserer boligdrømmer

Snekker,- og tømrertjenester i Bærum, Asker og Lier

Kontakt oss idag

Vi realiserer boligdrømmer

Snekker,- og tømrertjenester i Bærum, Asker og Lier

Kontakt oss idag

Våre tjenester

Rehabilitering

Ønsker du å pusse opp innvendig eller friske opp boligens fasade?

Vi utfører alt fra skifte av kledning og oppussing av fasade, til nytt våtrom eller totalrenovering av bolig.

Påbygg og tilbygg

Ønsker du et anneks på eiendommen eller mer boltreplass i huset? Vi påtar oss tilbygg og påbygg i alle størrelsesordener enten det er ny garasje, anneks, terrasse eller påbygg på huset eller hytta.

Vi virkeliggjør dine idéer!

Nybygg

Går du med planer om å bygge hus? 

Asker Tømrermesterbedrift AS gir liv til boligdrømmen. I en årrekke har vi realisert boligplaner. Er du usikker på hvilken type hus du bør bygge, gir vi deg kvalifiserte råd basert på dine preferanser, omgivelsene og tomtens størrelse. Er huset arkitekttegnet, samarbeider vi etter beste evne med arkitekten.

Våtrom

Skal baderommet pusses opp, er det mye å ta hensyn til for å unngå ubehagelige opplevelser i fremtiden. Ved oppussing av våtrom er det ikke rom for feiltrinn, og håndverkeren bør velges med omhu. Asker Tømrermesterbedrift AS har lang erfaring med oppussing av bad

Koordinering

Vi har et bredt nettverk av dyktige håndverkere og kan koordinerer andre håndverkere, som blikkenslagere og murere. Vi står ansvarlig for at arbeidet utføres forskriftsmessig, innen fastsatt tid og innenfor avtalte økonomiske rammer. For deg som kunde er dette fordelaktig ettersom du da forholder deg til kun én aktør.

Våre prosjekter

ATMB har gjennomført en rekke prosjekter både for bedrifter og i private hus. Vi har et godt og solid rykte i Asker og omegn, og ønsker å vise frem den kvaliteten vi mener kundene våre fortjener.

Swipe

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Ta kontakt

Om oss

Asker Tømrermesterbedrift AS utfører alt av snekker- og tømrerarbeid, fra garasjer og påbygg til rehabilitering og nybygg. 

Firmaet består av 8 tømrere og 2 lærlinger, og flere av tømrerne har jobbet sammen i mange år. 

Asker Tømrermesterbedrift AS jobber også aktivt for å redusere miljøbelastninger, og håndterer avfallet på en mest mulig bærekraftig måte.

her jobber vi

Våre mål

Den primære målsettingen er å gjøre kunden fornøyd. Grundig planlegging, og ikke minst god dialog med oppdragsgiver er avgjørende for et godt resultat. Asker Tømrermesterbedrift AS jobber også aktivt for å redusere miljøbelastninger, og håndterer avfallet på en mest mulig bærekraftig måte.
Firmaet har følgende sertifiseringer:

Sertifisert mesterbedrift
Sentralt godkjent
Godkjent lærerbedrift

Våre ansatte

Thomas

Daglig leder
thomas@atmb.no
957 71 800

Audhild

Kontor
audhild@atmb.no
452 56 756

Simen

Tømrer
simen@atmb.no
414 63 547

Svein

Tømrer
svein@atmb.no
481 88 591
Adresse: 
Slemmestadveien 213 D, 1392 Vettre