Tjenester

Synlighetsboost

Book meg en hel uke

Hva om du kunne få 100% av fokuset til en konsulent, hvor de fokuserer på å gjøre bedriften din synlig uten at de tenker på andre kunder? Hva om dette kan gjøres på en hel uke, men gi deg gevinst på mellom 6 mnd og et helt år? Ville du da ha tatt muligheten?

Kun 4 ledige plasser igjen!

Fornøyde kunder

danots.no

jevinbygg.no

abradental.no

vimscore.com

telegrafenidrobak.no

Hva innebærer dette?

En hel uke med intensiv arbeid

Jeg har slagplanen og bruker hele min arbeidsuke på å gi deg synlighet og fortjeneste innad i bedriften. Dette innebærer å fikse/lage nettside, planlegge og legge ut innhold på sosiale medier, sette opp Google ads og kampanjer, lage blogginnlegg osv. I stedet for at alt skal bli publisert på én og samme tid, vil innleggene som bli publisert med jevnlig mellomrom utover en periode på 6 – 12 mnd. Jeg vil kun tenke på deg og din bedrift, og gi deg min fulle oppmerksomhet. Det vil si: ingen eposter, ingen planlegging av egen bedrift, ingen planlegging av andre kunder, ingen møter.  Jeg gjør kun arbeid som gagner din bedrift.

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/ecommerce-web-page-concept-illustration_21727022.htm#query=online%20store&position=0&from_view=search&track=ais">Image by storyset</a> on Freepik

Hvor mye tid vil du sette av?

Jeg vil da sette av 30 timer av min arbeidsuke til å gjennomføre dette og vil jobbe fra mandag til fredag på kun din bedrift og ditt prosjekt. I tillegg vil vi ha en kickoff-samtale fredagen før, samt et oppsummerende møte fredag. Resterende av tiden vil jeg bruke på å legge en skreddersydd slagplan for uken. Du vil bli oppdatert underveis i uken med progresjon, og vil få tilgang til en gjøremålsliste for å se hva som blir gjort. Du bestemmer selv hvor mange møter du vil ha, dette er jo tross alt din tid. Jeg anbefaler likevel kun disse to møtene, slik at du får bruke meg mest effektivt.

Få plasser igjen!

Det er kun 4 ledige plasser igjen fram mot nyttår. Dette er et attraktivt og populært tilbud som det er ingen (gjerne arrester meg på dette) i industrien som tilbyr. Hos de fleste andre bedrifter må du konkurrere om tiden deres. Selv om det kanskje ikke føles ut som de ikke har tid til deg, så vet man aldri hva de utsetter fordi de har andre kunder som de kanskje prioriterer i stedet for deg. Få en kickstart på 2024 allerede i november/desember! Ps. over nyttår vil også prisen stige til ytterligere. Dersom du booker nå før nyttår, vil du også ha mulighet til å booke meg i 2024 for akkurat samme pris.

4

Folk er bare effektive i 3 timer 🙊

Tid er verdifullt og er den eneste «asseten» man skulle ønske man hadde mer av, slik at man får tid til alt. Du kjøper deg derfor mer tid. Spørsmålet vil da være hvor verdifull er tid for deg og hva vil du betale for andres tid?

Vanligvis er det slik at betaler en ansatt 1950 timer i året for kun å få ca 590 effektive timer igjen for det. Se for deg at en ansatt tjener 700 000 kr, og at du i tillegg må betale pensjon på 20 % (140 000 kr) og arbeidsgiveravgift på 14 % (98 000 kr), og feriepenger på (84 000 kr). Dette tilsvarer da en utgift på 1022 000, og da har jeg ikke engang tatt med sykeperioder som du som arbeidsgiver må dekke og andre utgifter for personen. I realiteten vil en person som får 700 000 i lønn mest sannsynlig koste deg i alle fall 1,2 millioner i året. Dersom personen klarer å jobbe 590 timer effektivt i løpet av året, så vil timesprisen på denne ansatte være 2033 kr.

Tenk også på hvor lite en person faktisk får gjennomført i en bedrift i løpet av et år. Dette gjelder også ukentlig og daglig. En person gjør da ca 3 timers arbeid i løpet av en 8 timers arbeidsdag. Ofte handler dette om avbrytelser slik som møter og kaffepauser, endring i arbeidsoppgaver, men dette gjelder også at man rett og slett ikke vet hva man skal gjøre der og da. Man sitter der rett og slett og stirrer på en skjerm og lurer på hva man skal ta fatt i her og nå. På denne måten vil ting som egentlig kunne ha blitt gjort på kortere tid, bli gjennomført på 4 uker.

Spar minst 40 000

Hvorfor er jeg annerledes?

Jeg kan gjerne si at jeg er annerledes fordi jeg elsker å jobbe konsentrert over lengre tid. Jeg kan gjerne sitte på PCen i 4 timer for å innse at kaffen jeg traktet fremdeles står på kanna. I tillegg vet jeg hva jeg skal gjøre. Jeg har allerede laget en synlighetsproof opplegg som vil gi bedriften din boost for en hel uke. Etter å ha justert den for nemlig din bedrift, vil jeg følge denne slavisk. Da er det ikke snakk om hva jeg bør gjøre til når. Tiden blir knapp for å gjennomføre alt, men med litt stress og krav til meg selv gjør det gjennomførbart.

Hva vil det koste?

Hva om jeg sier at jeg kan få gjort 4 ukers arbeid på en 1 uke for 49 900 kr? Tenk så mye tid og penger du vil spare (minst 40 000 kr), og beste av alt, hvor mye du kan sitte igjen med når du får flere kunder? 

I'm in!

Dersom du ønsker å booke meg, og er klar for å komme i gang, ta kontakt med meg og så finner vi en åpning i kalenderen som passer for deg og din bedrift. Det kan være lurt å kjappe seg, for plassene som er igjen kan ryke fort!

La oss bygge din nettside!

Ta kontakt med Monica for en uforpliktende tilbud på din nettside. Du kan enten nå henne via e-post, telefon eller kontaktskjema. Dersom du ønsker et teams-møte, så kan du booke det gjennom Calendly her.

Kontaktskjema