Start ditt neste store prosjekt: Vi håndterer all graving og transport

Pålitelige graving og transporttjenester for problemfri bygging i Asker, Bærum, Drammen og omegn.

Grav deg ned i kvalitet med våre tjenester

Graving
Vi tilbyr omfattende transporttjenester for bygg- og anleggsbransjen. Vårt erfarne team sikrer trygg og effektiv levering av materialer, utstyr og avfall, tilpasset dine behov. Vi håndterer alt fra leveranser av sand og grus, fjerning av overskuddsmasser, til transport av tungt utstyr og prefabrikerte elementer.
Drenering
Vi tilbyr profesjonelle dreneringstjenester for bygg- og anleggsprosjekter. Vårt erfarne team sikrer effektiv fjerning av overflate- og grunnvann for å beskytte strukturer mot fuktskader. Vi installerer dreneringssystemer, legger dreneringsrør og utfører nødvendig masseutskifting. Med vår ekspertise garanterer vi langvarige og pålitelige løsninger som holder eiendommen din tørr og trygg.
Skade på rør
Vi tilbyr omfattende tjenester for reparasjon av skadede rør. Vårt erfarne team lokaliserer raskt lekkasjer og skader, og utfører nødvendige reparasjoner med minimal forstyrrelse. Vi benytter moderne teknologi for å sikre pålitelige og langvarige løsninger, enten det gjelder vann-, avløps- eller varmerør. La oss håndtere rørsystemet ditt effektivt og profesjonelt, og sikre optimal funksjonalitet og trygghet for din eiendom eller ditt veiprosjekt.
Gjenfylling
Vi spesialiserer oss på gjenfylling av masse med presisjon og pålitelighet. Vår ekspertise sikrer at større mengder masse, som sand, grus eller jord, blir nøyaktig påfylt etter dine spesifikasjoner. Med avansert utstyr og erfaren bemanning leverer vi effektive løsninger som møter både kvalitetsstandarder og tidsfrister.
TRANSPORT AV MASSER
Vi tilbyr pålitelig transport av masse, inkludert sand, grus og jord. Med vårt dedikerte team og moderne flåte av kjøretøy sørger vi for effektiv levering til dine prosjekter. Vårt fokus på sikkerhet og nøyaktighet gjør oss til det foretrukne valget for transport av store volumer masse, både lokalt og regionalt.
Transport av utstyr
Vi tar oss av pålitelig transport av utstyr og materialer. Vårt erfarne team sikrer trygg og effektiv levering. Vi fokuserer på å møte dine logistikkmål med presisjon og omsorg, uansett størrelsen eller kompleksiteten til utstyret.

Om oss

Brødrene Topaas har lang erfaring, og har levert tjenester siden 1983. Vi er en familiebedrift, og spesialiserer oss innen graving og transport. 

Vi setter spaden i jorda for perfekte resultater, og bringer prosjektet ditt i mål.

Våre siste bunnsolide prosjekter

  • superkrefter

Kontakt oss

Telefon
928 65 229
Kontaktskjema
- kontaktskjema her -