Trenger du en konsulent?

Lei inn en student til ditt oppdrag idag!

Hos oss jobber det dyktige bachelor- og master-studenter som ønsker å bruke det de har lært i praksis. Vi tilbyr våre tjenester til bedrifter som har behov for konsulenttjenester innen programmering, webutvikling og webdesign.

<li class ="item"><a href="forbedrifter.html">For bedrifter <li class ="item"><a href="forstudenter.html">For studenter <li class ="item"><a href="omoss.html">Om oss</a></li> <li class ="item"><a href="kontaktoss.html">Kontakt oss</a> <main class="maincontent">  <h1>Studenter som konsulenter</h1> <h2>Hyr studenter idag!</h2> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>  <svg class="leftsideblob" version="1.1" viewBox="0 0 210 297"  </ul> </nav> <div class ="navbar"> <ul class="menu"> <li class = "companylogo"<a href="index.html"> <img class="image_full" src="logo.svg" alt="logo"> <img class="img_mo" src="logomobile.svg" alt="logo"> xmlns="http://www.w3.org/2000/svg">  <g transform="matrix(.756 0 0 .735 -59.9 83.4)">

Kompetanse

Ettersom Exuma hyrer inn studenter fra flere høgskoler og universiteter, har Exuma bred kompetanse. I tillegg til å kunne HTML, CSS, Javascript, har studentene også kunnskap og erfaring blant annet med Python, Java og en del rammeverk. Vi kan derfor hjelpe deg! Er det noen språk/rammeverk som ikke er nevnt, ta gjerne kontakt og hør om dette er noe vi innehar.

Billigere arbeidskraft

Lei av dyre utgifter ved å hyre inn konsulenter? Samtidig som dere lar studenter få brukt det de har lært i praksis, reduserer dere også deres egne utgifter. Ettersom studentene ikke er ferdig utdannet, reduserer dere kostnadene ved å leie disse inn.

Få oppdraget unnagjort i tide

Begynner tiden å gå ut før deadline? Våre studenter er fleksible og alltid på tilbudssiden. Hyr inn en ekstra student eller to for å få jobben unnagjort fortere.

rekk deadline

Ønsker du å bruke tiden på mer avanserte oppgaver?

Det er ikke alltid tid til å fordype seg i krevende og avanserte oppgaver når det er mange andre gjøremål som henger over deres ansatte. Deleger derfor enkelte av disse gjøremålene over til våre studenter. Dette kan være midlertidige så vel som faste gjøremål som må gjennomføres hver måned. Bruk tiden på det som virkelig gjelder.

Redd for problemer underveis?

Vi hyrer kun ut studenter som er komfortable og sikre på at de klarer å få jobben gjort. Dersom det likevel oppstår noen uventede problemer, ordner vi selvfølgelig opp så raskt som overhode mulig.

Interessert? Kontakt oss da vel!