Lys ut oppdrag

Våre tjenester

Vi tilbyr våre tjenester til de som har behov for en hjelpende hånd innenfor programmering og webdesign. Ettersom Exuma hyrer inn studenter fra flere høgskoler og universiteter, har Exuma bred kompetanse. Vi kan derfor hjelpe deg!

Vi utvikler nettsider for startup-bedrifter og for bedrifter som har vært lengre i gamet. Trenger du derfor en nettside for ditt enkeltmannsforetak eller aksjeselskap, er det bare å ta kontakt med oss. Føler du at din nettside trenger å oppdateres er vi også behjelpelig med dette. Vi kan bruke flere forskjellige plattformer, slik som Wordpress, Wix, Weebly osv, slik at dere har mulighet til å endre innhold ved en senere anledning. Dersom dere ønsker det er våre studenter utdannet til å lage en nettside fra scratch.

Vi hjelper også til med å lage ulike programmer for din bedrift. Vi har bred erfaring innen flere programmeringsspråk og kan derfor utvikle enkle programmer dersom det er ønskelig. I tillegg er flere av våre studenter ivrige når det gjelder oppsett av databaser, og lagring av data.

Rekruttering

Hos oss jobber vi kontinuerlig med å skaffe IT-studenter som er pålitelige og trygge i jobben de gjør. Exuma tar på seg jobben med å velge ut studenter som gjør jobben for dere. Din bedrift har mulighet til å vurdere studentenes innsats og kvalitet på oppdraget når jobben er ferdigstilt. I tillegg kan dette være en god anledning til å se etter fremtidige ansatte.

Gjør studentene en tjeneste ved å lyse ut deler av bedriftens oppdrag. Som bedrift får dere mange etterspørsler, og dere har muligens ikke anledning til å akseptere alle prosjektene. Her er det mulig å hyre inn studenter til å gjøre deler av oppdragene for dere, slik at dere har anledning til å prioritere flere prosjekter. På denne måten øker dere også omsetning for deres egne bedrifter. Ved å velge studenter reduserer dere også utgiftene, da vi opererer med en lavere konsultasjonspris ettersom de ikke er ferdig utdannet.

Sikkerhet

Alle studenter signerer en konfidensiellklausul som gir deres bedrift rettighet til alle kode som produseres. I tillegg fungerer Exuma som et mellomledd mellom deres bedrift og studentene, slik at studentene ikke får tilgang til deres systemer. Det blir kontinuerlig tatt back-up av all kode hos servere internt i Norge.

Vår kompetanse

Vi har et samarbeid med studenter ved diverse universiteter og høgskoler for å øke bredden av kompetanse. På denne måten rekutterer vi studenter som er flinke innen flere fagfelt for å gi dere det dere trenger.

Høres dette interessant ut? Fyll ut vår kontaktskjema, så tar vi kontakt med dere så snart vi har anledning.

Kontakt oss

Lage og oppdatere nettsider

Webdesign

Programmering innen Java

Programmering innen Python

Programmering innen Javascript

Oppsett av databaser

PHP