Ønsker du en jobb ved siden av studiet?

Jobb med noe relevant!

Ta på deg oppdrag!

I løpet av en utdanning lærer du mye forskjellig. Programmeringsspråk kan sammenlignes med andre språk; Dersom du ikke bruker det ofte nok, er det sannsynlig at det går litt i glemmeboken. Vårt ønske er at du får vedlikeholdt og brukt det du har lært fra begynnelsen. På denne måten får du vedlikeholdt det du har lært til den dagen du skal søke jobb og i bestefall skal på intervju.

Det kan også være at du ønsker en jobb ved siden av studiene, men tenker du ikke har nok kompetanse til å søke enda. La ikke dette stoppe deg fra å søke hos oss. Exuma er på utkikk etter studenter som allerede er godt i gang med sitt bachelorløp. La oss hjelpe deg til å bruke det du har lært fra starten.

Er dette noe du kunne ha tenkt deg?

Exuma er stadig på leting etter flere dyktige studenter som kan bidra med deres kompetanse. Jobbene er oppdragsbasert og vil gi deg en inntekt ved siden av studiene. I tillegg får du brukt det du har lært i praksis. Disse oppdragene vil gi deg ekstra kompetanse og erfaring som du kan legge ved når du søker jobb.

Du velger selv hvilke oppdrag du ønsker å ta på deg og hvor mye du ønsker å jobbe. Det viktigste for oss er at du jobber hardt og leverer gode resultater til kundene innen en gitt tidsfrist.

Etter endt oppdrag vil du få en tilbakemelding fra oppdragsgiver på hvor fornøyde de var med arbeidet ditt. Dette har du anledning til å bruke når du søker en fremtidig jobb.

Dersom du kunne ha tenkt deg å jobbe her, send gjerne inn opplysningene dine og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss i kontaktskjema, så tar vi kontakt så snart vi har anledning.

Interessert? Send oss en melding!