Nettside for psykiaterhjelpen – psykiater i Oslo

Exuma har i det siste fokusert på å lage nettside for Eirik Auning som er psykiater i Oslo. Han jobber i Nydalen helsehus som psykiater og spesialiserer seg på individuelle samtaler og parterapi. I tillegg har han en knallbra program for medisin-testing av ADHD medisiner for personer som får denne diagnosen og ønsker å prøve ut medisiner. I tillegg er det større mulighet for Eirik å nå flere ved å la de booke digitale timer.

Selve nettsiden er laget i WordPress, som gir gode muligheter på sikt. I tillegg er nettsiden laget med Divi, som er er god malbygger når det gjelder oppsett av nettsider og gir mulighet til å enkelt endre oppsett og design dersom man ønsker det. I tillegg er det gode redigeringsmuligheter for de som ikke kan WordPress.

Fargekodene som er brukt baserer seg på naturen, hvor grønn og brun er i hovedfokus. Disse ble valgt fordi Eirik Auning også tilbyr walk and talk som middel i sine terapitimer, og har positiv erfaring med samtalene som kommer ut av å være i bevegelse og ute i naturen samtidig som man prater. Hexfargene som er brukt er #D3D6B0 og #D4A373. I tillegg blir #22434A brukt som farge på tekst.

Det er brukt to forskjellige fonter på nettsiden, nemlig Inter for selve teksten og Cormorant Garamond for titlene. Cormorant Garamond er en Display font som passer perfekt som overskrift, og gjør at overskriftene stikker seg litt mer ut, mens Inter er et godt valg for lesbarhet på datamaskiner og gjør seg derfor godt når man må lese lengre tekst.

Målet er også å prøve å rangere for enkelte søkeord på blant annet Google. Her er hovedfokuset blant annet psykiater i oslo, som har økt med 57 posisjoner på kort tid. I tillegg er psykiater på nett et godt søkeord å nå. P.d.d. har nettsiden vært ute i 3 uker, og vil garantert nå nye høyder jo lengre nettsiden ligger ute.

Kvalifikasjoner

Publisert

november 2, 2023