Tjenester

Våre tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester for din bedrift og vårt mål er at du skal slippe å koordinere det digitale med mest mulig folk. Hvorfor ikke bare konsentrere seg om en bedrift hvis resultatene er gode?

Hva vi tilbyr

Bygge nettside

Her vil du kunne få mulighet til å få bygget en nettside til deg. Denne blir laget i WordPress dersom du ikke har noen preferanser, men kan også bygges i Wix, Webflow, Squarespace, eller helt fra scratch i ReactJS.

Så mange sider du ønsker, vanligvis er det 5

Basic SEO

Storybranding

Visuell profil med farger og font

Google min bedrift

Koble opp mot analyseverktøy

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/ecommerce-web-page-concept-illustration_21727022.htm#query=online%20store&position=0&from_view=search&track=ais">Image by storyset</a> on Freepik

Bygge nettbutikk

Noen vil selge sine varer på nett. Det er da viktig å ha innebygde løsninger slik som handlekurv, checkout-løsninger og betalingsintegrasjoner med Stripe og Vipps, muligens Klarna hvis det også er viktig for deg. Dersom du skal ha Vipps er det desto viktigere å kunne velge riktig løsning.

Ofte laget i Shopify (mnd. avgift) eller WordPress (gratis)

Divi nettbutikk eller andre templates

Basic produkt SEO

Koble opp mot konverteringssporing

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/seo-concept-illustration_13549607.htm#query=seo%20boost&position=1&from_view=search&track=ais">Image by storyset</a> on Freepik

SEO BOOST

I mitt firma bruker vi UberSuggest for å kunne gjøre nøkkelord-research. Dette brukes for å rangere høyere på nettet. Dette er i seg selv en omfattende prosess og krever en større analyse. Derfor er dette en egen pakke.

Analyse og nøkkelord-undersøkelser

Rangere høyere på longtale-nøkkelord

Undersøke konkurrenter

Justere nåværende søkeord

Lage flere oraniske innlegg på det man ønsker boostet

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/web-developers-courses-computer-programming-web-design-script-coding-study-computer-science-student-learning-interface-structure-components_11669618.htm#query=website%20development&position=11&from_view=search&track=ais">Image by vectorjuice</a> on Freepik<br />

Bygge nettside fra scratch

Som beskrevet over er det noen ganger man trenger helt tilpassede løsninger, og da er det best å bygge det fra bunn. Dette gjør vi også. Da tar vi av oss hele prosessen med å opprette og koble til database, lage en server, backend (NodeJS),  frontend (ReactJS) og ordne med automatiske lanseringer.

Figma design

Frontend og custom CSS

Backend

Spesialtilpassede løsninger til ditt behov

Integrering med tredjepartsløsninger

<a href="http://www.freepik.com">Designed by pch.vector / Freepik</a>

Google ads

Er det noe som kan booste konverteringer, så er det Google ads. Iallefall hvis man passer på å bruke disse tallene til noe, og justere underveis. Her er det fokus på å sette opp kampanjer, legge inn gode søkeord og negative søkeord. I tillegg har vi et par jokere opp i ermet.

Søkeord og søkeordanalyse

Negative søkeord

Tidsestimater og avgrensning områder

Søkeordskampanjer og shopping kampanjer

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/server-maintenance-service-information-transfer-hardware-settings-network-server-idea-hosting-technology-database-storage-programming-equipment-vector-isolated-concept-metaphor-illustration_12470270.htm">Image by vectorjuice</a> on Freepik

Vedlikeholdsplaner

I de fleste tilfellene er det greit å ha noen som vet hva de driver på med, som kan vedlikeholde tjenestene dere betaler for å få lagd for å sørge for at de fungerer. Vi tilbyr vedlikeholdsavtaler på server, nettside, Google Ads og SEO.

Sørge for at alt fungerer

Fikse feil som kan oppstå

1 time småfiks på det som er ønskelig

Analyserapporter

Fornøyde kunder

La oss bygge din nettside!

Ta kontakt med meg for en uforpliktende tilbud på din nettside. Du kan enten nå meg via e-post, telefon eller kontaktskjema. Dersom du ønsker et teams-møte, så kan du booke det gjennom Calendly her.

Kontaktskjema