Våre tjenester

Et bredt spekter av utvalg til å gi deg en komplett pakke for din bedrift

Vi kan rett og slett hjelpe deg med all den digitale driften som omhandler din bedrift. Spar mer tid og penger, og la oss gjøre jobben for deg.

Nettsider

Våre studenter er drevne i å lage nettsider. Ved å velge oss vil du få god hjelp til å finne ut hva din nettside skal inneholde, og du vil jobbe med en student som gjør sitt ytterste for at du blir fornøyd. Ønsker du en original nettside med godt design, be om et pristilbud idag.

Apper

Har du en genial app-idé og ønsker den lansert på App Store og Google Play? Våre studenter kan hjelpe deg med å få laget en app for begge plattformer samtidig, til samme pris som for en.

Logo

Alle bedrifter trenger en logo! Med en logo fremstår man som profesjonell. En logo kan brukes på faktura, nettside, bedriftskort, kopper og på T-skjorter. Dersom du trenger logo eller grafiske bilder til din bedrift, kan mine studenter stille opp.

SEO

Når du har laget en nettside så er ikke det gitt at nettsiden havner på førstesiden eller på topp på Google for den saks skyld. For å få nettsiden din til å være synlig på Google for dine kunder er det viktig å optimalisere nettsiden din. Våre studenter elsker ord, tall og analyse, og kan hjelpe deg med dette.

La oss sette igang

Klar for å ta bedriften din til et nytt nivå? La oss gjøre det sammen!

Exuma AS

Org. nr: 930 704 369

Tel: 99328497

Følg oss på sosiale medier