Våre tjenester

Logo

Vi har dyktige designere som kan lage logo til din bedrift. Vi lager også andre grafiske bilder du ønsker.

Alle bedrifter trenger en logo!

Nesten alle iallefall.

Med en logo fremviser man seg selv som mer profesjonell. En logo kan brukes til å plassere på faktura, på nettside, på bedriftskort, og til og med på kopper og på tskjorter. Dersom du trenger logo eller grafiske bilder til din bedrift, kan jeg og mine studenter stille opp.

Jeg har noen svært dyktige studenter som driver med grafisk design, som leverer topp kvalitet på logo og ikoner. De ønsker gjerne å lage en logo til din bedrift. De leveres både i svg, png, jpg med og uten bakgrunn. De kan bli laget i svart og i ønskede farger som passer til din branding. Du kan også få de i forskjellige størrelser dersom det er spesifikk høyde og bredde størrelse du trenger. Stort sett er bildene midtstilt med noe luft på hver sidene, så fremt noe annet ikke er spesifisert.

Du vil få en logo til din bedrift fra 799 kr. 

Du vil da få:

  • Erfaren designer som lager logoen for deg.
  • 3 forslag til logodesign å velge mellom
  • 100% fornøyd-garanti
  • 3 endringer / korrektur
  • Forslag innen 48 timer
  • Filer i både svg, png og for web. Disse vil da være med og uten bakgrunn.
  • Backup av logofiler i tilfelle du mister de

Eksempler på logo og ikoner som våre studenter har laget

Logo er ikke alt

Ønsker du at nettsiden din skal stå ut? Ønsker du å lage markedsføringsmateriell?

Grafiske bilder/illustrasjoner kan være med å gjøre nettsiden din original. Det kan også være at du ønsker å lage noe markedsføringsmateriell. Vi kan da bistå med å designe det du måtte trenge av grafiske ikoner til dette. Vi tegner grafiske bilder basert på ditt innhold og dine ønsker. Dette kan enten være svarthvitt eller farger. Pris varierer basert på hvor avansert og detaljert de grafiske bildene skal være. Ta kontakt med oss, så vil vi gi en pris innen 48 timer.

Hvordan lager vi logo til bedrift?

Vi starter først med et samarbeidsmøte med deg og hører litt om bedriften og målet med bedriften. Vi hører gjerne om du har noen farger du liker og hvilke farger du kunne ha tenkt deg i logoen (branding). Dersom det skal være en spesiell type font, så er det greit å gå gjennom fontforslag for å finne ut hva du liker og ikke liker.

Vi bruker Adobe Illustrator for å lage ikonene. Vi har også Adobe fonter tilgjengelig. Noen ikoner er også tegnet for hånd, for å skaffe en unik look. Alle tre ikoner og logoer over er tegnet for hånd.

Du vil få tre forskjellige forslag til logoer. Etter å ha tatt et valg her, fortsetter vi videre på den utvalgte logoen og finjusterer denne, slik at vi sikrer god kvalitet på produktet. Du vil også få informasjon om fargene på logoen, og navn på fonten. Du vil som nevnt motta logo til bedriften i forskjellige formater, med transparent og hvit bakgrunn (dersom annen farge på bakgrunn ikke er allerede ønsket)

Vi tar også backup av logoen i skyen, slik at det er mulig for deg å be om denne dersom du mister den.

 

La oss sette igang

La oss skape den perfekte logoen for deg!

Exuma AS

Org. nr: 930 704 369

Tel: 99328497

Følg oss på sosiale medier