Tjeneste

Vedlikeholdsplan

En nettside trenger ofte å vedlikeholdes for å kunne følge markedsendringer og for å passe på at nettsiden er sikker. I tillegg finnes det vedlikeholdsplaner for både SEO og Google ads.

Image by vectorjuice on Freepik

Hvorfor velge vår vedlikeholdsplan?

Vedlikehold av nettstedet vil inkludere sikkerhetsoppdateringer og overvåking av nettstedet for potensielle sikkerhetsproblemer. Dette kan hjelpe deg med å beskytte nettstedet ditt og dine besøkende mot trusler som hacking og malware.

WordPress og plugins må oppdateres regelmessig for å sikre at nettstedet ditt fungerer som det skal og er beskyttet mot sikkerhetsproblemer. En vedlikeholdsplan kan sikre at nettstedet ditt oppdateres jevnlig og på en sikker måte.

Du vil motta opptil 1 time utvikling i mnd på siden din av det du måtte ønske. Resten blir fakturert til en redusert timespris. Man kan også kjøpe flere timer utvikling til en redusert pris.

Vedlikeholdsplanen kan også inkludere regelmessig backup av nettstedet ditt. Dette sikrer at du alltid har en sikkerhetskopi av nettstedet ditt hvis noe går galt. Dette blir gjennomført daglig.

  Å plassere nettsiden din på en god og rask server innebærer at nettsiden din lastes fortere. Dette gjør at kundene besøker nettsiden din (mange går ut av nettsiden hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste), og Google vil derfor (med stor sannsynlig) rangere deg høyere på listen sin.

  Vedlikeholdsplanen kan også inkludere teknisk støtte for nettstedet ditt. Dette kan hjelpe deg med å løse eventuelle tekniske problemer som kan oppstå på nettstedet ditt.

  Ved å ha en vedlikeholdsplan kan du også sikre at nettstedet ditt er optimalisert for søkemotorer og gir god brukeropplevelse til besøkende. Dette kan bidra til å øke trafikken og konverteringene på nettstedet ditt.

   

   La oss bygge din nettside!

   Ta kontakt med Monica for en uforpliktende tilbud på din nettside. Du kan enten nå henne via e-post, telefon eller kontaktskjema. Dersom du ønsker et teams-møte, så kan du booke det gjennom Calendly her.

   Kontaktskjema