Tjenester

Webutvikling som gir resultater

Vi leverer profesjonell webdesign og raskt levering. Vi gir deg en skreddersydd nettside på 2 – 3 uker.

Fornøyde kunder

danots.no

jevinbygg.no

abradental.no

vimscore.com

livsløpet.no

telegrafenidrobak.no

Hva vi tilbyr

På utkikk etter en nettside som skiller seg ut? Exuma leverer kreative og funksjonelle nettsideløsninger som fokuserer på dine forretningsmål. Vi tilbyr alt fra enkle WordPress-nettsider til avanserte e-handelsløsninger. Vårt team arbeider tett med deg for å sikre at nettsiden din ikke bare ser bra ut, men også fungerer som et effektivt verktøy for kundeoppnåelse.

Webutvikling og webdesign

Exuma tilbyr skreddersydd webutvikling og webdesign, primært med WordPress som vår foretrukne plattform. Vi liker å bruke WordPress fordi det gir fleksibilitet og frihet til våre kunder. Men ønsker du selvfølgelig å bruke en annen CMS løsning er vi åpne for å bruke disse også. Vi har god erfaring med både Squarespace, Wix og Webflow blant annet.

Vi tilpasser hver nettside nøye til din bransje, velger farger og fonter som reflekterer din merkevareidentitet og setter opp nettsiden for optimal synlighet i Google med fokus på SEO og indeksering av Google. Vi kan også hjelpe deg med å velge gode bilder og hjelpe deg med 

Bygge nettbutikk

Når det kommer til e-handel, tilbyr vi løsninger med både WooCommerce og Shopify, alt etter dine behov og preferanser. Enten du trenger en enkel nettbutikk eller en mer avansert e-handelsplattform, har vi kompetansen til å levere en løsning som driver salg og forbedrer kundeopplevelsen. Vi hjelper med å sette opp nettsiden, importere produkter og installere nødvendige plugins. Ønsker du å bruke Vipps, hjelper vi deg selvfølgelig med å integrere dette.

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/ecommerce-web-page-concept-illustration_21727022.htm#query=online%20store&position=0&from_view=search&track=ais">Image by storyset</a> on Freepik

Tilpasning og Brukervennlighet

I tillegg til å bygge din nettside, legger vi vekt på å gi deg så mye kontroll du ønsker uten at det går på bekostning av  nettsiden. Vi setter opp nettsiden slik at du kan enkelt redigere den. Dersom du ønsker å inkludere blogg/nyttige artikler på nettsiden din, vil vi sette den opp slik at du enkelt kan redigere og legge til innhold selv, om du ønsker det. Med våre detaljerte videoer og instruksjoner vil du aldri føle deg tapt i redigeringsprosessen. Vår tette oppfølging sikrer at du får all den hjelpen du trenger for å oppdatere og bygge videre på din egen nettside med ny informasjon.

Vedlikeholdsplaner og tilleggstjenester

Våre vedlikeholdsplaner inkluderer en time med webutvikling hver måned, slik at din nettside alltid er oppdatert og fungerer som den skal. I tillegg tilbyr vi en rekke tilleggstjenester som nyhetsbrevoppsett, betalingsløsninger, quizer og undersøkelser, Google Min Bedrift-oppsett, samt markedsførings- og reklameløsninger slik at du får en nettside som gjør det du ønsker. Vi kan også sette opp automatiserte prosesser dersom du ønsker dette. Disse tjenestene er designet for å fremme din bedrift ytterligere og hjelpe deg å nå dine mål. Langsiktig kan vi også hjelpe deg med å frigjøre mer tid til det du ønsker å bruke tiden din på.

Hvor holder vi til?

Vi jobber stort sett digitalt og er tilgjengelige via telefon, epost og videokonferanser. Jeg, Monica, leder av Exuma, holder til i Asker. Likevel har jeg også ansatte fra for eksempel Halden, Bergen, Trondheim, Stokkmarknes og Oslo. Dette er fordi jeg ønsker å ha ansatte i byene og på stedene hvor kundene er. I tillegg er det viktig for meg å ha den tette oppfølgingen med deg som kunde. Det er tross alt min bedrift, og det er viktig for meg at du som kunde er fornøyd.

La oss bygge din nettside!

Ta kontakt med Monica for en uforpliktende tilbud på din nettside. Du kan enten nå henne via e-post, telefon eller kontaktskjema. Dersom du ønsker et teams-møte, så kan du booke det gjennom Calendly her.

Kontaktskjema