Exuma

Utforsk Innsikt Ute: En nettside optimalisert for ytelse og brukeropplevelse

Jeg hadde gleden av å samarbeide med en kollega fra min ekstra jobb om å utvikle nettsiden for Innsikt Ute, et prosjekt som kombinerer hans ekspertise innen design med mitt fokus på teknisk implementering. Nettsiden er bygget i WordPress med bruk av Oxygen Builder, med en tydelig målsetting om å levere en rask og effektiv brukeropplevelse.

Fra idé til ferdig produkt

Min kollega, en talentfull designer, utviklet en prototype av nettsiden i Adobe XD, som gir et tydelig bilde av brukerreisen. Han tok også de fleste bildene som brukes på siden, noe som sikrer en helhetlig og visuelt tiltalende opplevelse for besøkende. Med et klart fokus på å sikre en god balanse mellom estetikk og funksjonalitet, har vi skapt en nettside som ikke bare ser bra ut, men også fungerer optimalt.

Optimalisert for ytelse

En av de viktigste aspektene ved dette prosjektet var å oppnå grønt lys på Google PageSpeed. Ved å bruke Oxygen Builder, har jeg sørget for at nettsiden er lett, rask og responsiv. Dette er avgjørende fordi en rask lastetid ikke bare forbedrer brukeropplevelsen, men også bidrar til bedre synlighet i søkemotorer og høyere konverteringsrate. Nettsider med rask lastetid har mindre sannsynlighet for at besøkende forlater siden før den har lastet, noe som er spesielt viktig i dagens konkurransepregede digitale landskap.

Hvorfor dette betyr noe

En nettside som lastes raskt er essensiell for å holde besøkende engasjert og tilfreds. Lange lastetider kan føre til at potensielle kunder forlater siden før de får sett innholdet, noe som direkte påvirker virksomhetens suksess. I tillegg belønner søkemotorer som Google nettsider som gir en rask og sømløs opplevelse, noe som kan føre til bedre rangeringer og økt trafikk.

Se resultatet

Jeg inviterer deg til å besøke Innsikt Ute: www.innsiktute.no. Utforsk hvordan vi har kombinert elegant design med høy ytelse for å skape en nettside som både ser flott ut og leverer resultater.


La oss samarbeide!

Jeg er alltid interessert i å ta på meg nye utfordringer og prosjekter. Hvis du ønsker å diskutere muligheter eller gi tilbakemeldinger, er du velkommen til å kontakte meg på monica@exuma.no

Har du et prosjekt på gang?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Vi ønsker gjerne å bli kjent med deg og høre om dine ideer. 
Kontakt oss

Skal vi ta en samtale for å finne ut om vi er en god match for deg?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.