Om oss

Vår historie

Exuma er en nystartet konsulentbedrift innenfor informasjonsteknologi. Exuma er nytenkende, da bedriften også lar studenter få ta del i deler av arbeidet som gjøres, slik at de kan få erfaring som trengs i jobbmarkedet.

Alt starter med en idé

Ideen bak Exuma er å kunne gi studenter mulighet til å bruke sin kompetanse med én gang, og at studenter skal slippe å vente til man er ferdig med bachelor eller master før man setter det en har lært i praksis. På samme tid er det mange bedrifter som ser etter personer med flere års erfaring når de lyser ut jobber. Det er derfor vanskelig for studenter å få en jobb når de er ferdige på studiene. Målet til Exuma er derfor å bidra til at flest mulig får utvidet sin portefølje før man er aktiv jobbsøker. Exuma lar derfor studenter få være med på prosjektene, under veiledning av Monica.

Exuma ønsker også å dekke klientens behov. Det er flere bedrifter hvor man må vente over lengre periode før man kan sette igang et prosjekt, eller man mangler rett og slett folk til å gjennomføre en god jobb. Hos Exuma er det korte ventetider og vi bruker studenter som har gode kunnskaper og ferdigheter, og som vi vet vil gjøre en god jobb. De er også ut etter å få gode tilbakemeldinger, slik at de kan bruke dette til videre jobbsøknader.

I tillegg dekker Exuma et av FNs bærekraftsmål som jobber for at flere unge skal ut i jobb. Det er rett og slett en win-win situasjon for alle parter!

Vårt fantastiske team

Monica Stefferud-Helle

Monica Stefferud-Helle

Grunnlegger & CEO

Hei! Jeg heter Monica Stefferud-Helle og er lederen av dette firmaet. Jeg er noen dager i uken lektor ved en videregående skole innen IT, og har en lidenskap for IT og programmering. Samtidig er jeg lidenskapelig opptatt av å se at nystartede bedrifter faktisk oppnår det potensialet jeg ser de har ved å bli synlig på nett, og det ønsker jeg å hjelpe de med. 

Nyfasen:
I tillegg til å ha full jobb, ønsket jeg å dekke et behov i IT-markedet som jeg oppdaget da jeg utdannet meg innen informasjonsteknologi. Med en mastergrad i engelsk og mange års erfaring bestemte jeg meg for å ta fatt på gründerdrømmen og hoppe i det. Det var slik Exuma ble skapt.

Startfasen:

Ettersom det går veldig bra med Exuma ønsker jeg å satse enda mer og har investert mer tid og energi i firmaet for å kunne gi kundene mine akkurat det de ønsker. Med god hjelp av mine fantastiske student-arbeidstakere har jeg mulighet til å hjelpe flere, samtidig som jeg er sikker på at kundene mine får den tette oppfølgingen og hjelpen de trenger.

Hvem hjelper vi?

Exuma befinner seg i Asker, og ønsker å bistå flere kunder i Asker-området med webutvikling, programmering, markedsføring og design. Likevel er det slik at jeg bruker studenter fra hele landet og ønsker vi oss også kunder fra hele landet. Det fine med den digitale verdenen er at det likevel er lett å kommunisere med hverandre. Så uansett om du bor i Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad eller Kirkenes, så har jeg fremdeles stor tro på at vi kan klare dette sammen. 

Hva vi kan best

Webutvikling

Grafisk design

Logo

Analyse

Tekstskriving

SEO

Sosiale media

La oss sette igang

Klar for å ta bedriften din til et nytt nivå? La oss gjøre det sammen!

Exuma AS

Org. nr: 930 704 369

Tel: 99328497

Tel: monica@exuma.no

Følg oss på sosiale medier