Om oss

Exuma er en bedrift som ønsker å levere det unike til sine kunder. Vi bryr oss om kundene og at de skal ha gode nettsider, nettbutikker og andre digitale produkter.

Vi har superkrefter!

Jeg liker å tenke at vi har superkrefter, fordi vi kan programmering og design. Det er ingen oppgave som er for liten eller for stor for oss. Vi kan gjøre alt og kan levere alt kundene ønsker. Her er det bare kreativiteten som setter grenser.

Selv om vi har superkrefter, ser vi ikke på oss selv som superhelter. Det blir litt for langt å dra den. Men vi er veldig opptatt av å ta vare på kundene våre, og ønsker å levere det lille ekstra slik at du skal bli fornøyd med din nettside.

Når du booker et møte med Exuma så booker du et møte med Monica. Monicas mål er å ta seg av deg som kunde og passe på at Exuma leverer en nettside basert på dine ønsker. Exuma har stor tro på å videreformidle og fremme kunnskap og erfaring i de som går i lære. De benytter seg også av sjansen til å bruke høgskole og universitets-studenter til noen av arbeidene, slik at de kan få erfaringen de trenger før de skal ut i arbeidslivet. Dette går stort sett i programmeringsoppgaver, og de blir pushet til å gjøre oppgaver de ikke nødvendigvis lærer på studiene også, slik at de vil få et helhetsperspektiv på oppgavene som skal gjøres.

Team

Monica Stefferud-Helle

Monica Stefferud-Helle

Grunnlegger & CEO

Monica er leder av Exuma og jobber fulltid med bedriften. I tillegg er hun også utdannet lærer og bruker litt tid på mandager med en videregående gjeng i programmering. Med tanke på hennes pedagogiske bakgrunn har hun ofte hørt at jeg har en enklere tilnærming og gjør webutvikling enklere for folk å forstå.

Visste du forresten at hun har en podcast for hun deler trips og tricks for bedriftseiere og gründere? Sjekk den gjerne ut her.🎙

Hvem hjelper vi?

Exuma befinner seg i Asker, og ønsker å bistå flere kunder i Asker-området med webutvikling, programmering, markedsføring og design. Likevel er det slik at jeg bruker studenter fra hele landet og ønsker vi oss også kunder fra hele landet. Det fine med den digitale verdenen er at det likevel er lett å kommunisere med hverandre. Så uansett om du bor i Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad eller Kirkenes, så har jeg fremdeles stor tro på at vi kan klare dette sammen.

Hva vi kan hjelpe til med

Webutvikling

Grafisk design

Analyse

Tekstskriving

SEO

Sosiale media

Webutvikling

Grafisk design

Analyse

Tekstskriving

SEO

Sosiale media

La oss bygge din nettside!

Ta kontakt med Monica for en uforpliktende tilbud på din nettside. Du kan enten nå henne via e-post, telefon eller kontaktskjema. Dersom du ønsker et teams-møte, så kan du booke det gjennom Calendly her.

Kontaktskjema