Tjenester

Lage nettside til din bedrift

Trenger du en nettside til din bedrift, som er brukervennlig og ser fin ut? Ønsker du at flere kunder skal kontakte deg og ønske dine tjenester?

Fornøyde kunder

Hva vi tilbyr

Bygge nettside

Når man starter en bedrift så er det viktigste å bli synlig slik at man tiltrekker seg kunder. Det er slik bedriften kan fortsette å vokse.

En nettside kan få potensielle kunder til å komme til din nettside, og ved å lese om hva du tilbyr, er målet å få de til å ønske å ta kontakt med deg. Men en nettside kan også skremme kunden vekk, dersom den er utydelig og rotete.

Det viktigste man da kan gjøre er å lage en ordentlig side, som gir en klar oversikt over hva du tilbyr, og gir potensielle kunder en tydelig måte å ta kontakt med deg på.

Det er da best å la dette gjøres av noen som har laget flere nettsider fra før av og som vet hva som trengs for å få kunder til å kontakte deg. Vi har en oppskrift som gir en perfekt kombinasjon av det som trengs for at kunder skal kontakte deg. Dersom du ønsker resultater, så kontakt oss slik at vi kan gi deg et pristilbud.

Bygge nettbutikk

Det har blitt mer og mer vanlig å begynne å selge produkter og tjenester på nett, og ikke bare i fysisk butikk. Da trenger man en nettbutikk.

Vi har satt opp flere nettbutikker i både WordPress og i Shopify, og kan hjelpe deg med prosessen, fra valg av CMS system til å laste opp og optimalisere produkter, og hva man bør inkludere i en slik nettbutikkløsning. Vi hjelper også med oppsett via Stripe og Vipps, og hjelper til med epostkampanjer og salgsflyt. Her er målet å få kundene lavere ned i salgstrakta som mulig, slik at de ender opp med å gjennomføre et kjøp hos deg.  

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/ecommerce-web-page-concept-illustration_21727022.htm#query=online%20store&position=0&from_view=search&track=ais">Image by storyset</a> on Freepik

Hvor holder vi til?

Vi jobber stort sett digitalt og er tilgjengelige via telefon, epost og videokonferanser. Jeg, Monica, leder av Exuma, holder til i Asker. Likevel har jeg også ansatte fra for eksempel Halden, Bergen, Trondheim, Stokkmarknes og Oslo. Dette er fordi jeg ønsker å ha ansatte i byene og på stedene hvor kundene er. I tillegg er det viktig for meg å ha den tette oppfølgingen med deg som kunde. Det er tross alt min bedrift, og det er viktig for meg at du som kunde er fornøyd.

La oss bygge din nettside!

Ta kontakt med meg for en uforpliktende tilbud på din nettside. Du kan enten nå meg via e-post, telefon eller kontaktskjema. Dersom du ønsker et teams-møte, så kan du booke det gjennom Calendly her.

Kontaktskjema