Tjenester

Lage nettside til din bedrift

Vi kan lage nettside til din bedrift, men vi ønsker også å hjelpe deg med å passe på din digitale tilstedeværelse. Vi ønsker ikke at nettsiden din skal stå og tørke støv. Vårt mål er å kunne gjøre deg synlig på nett, at du rangerer høyt på Google og at nettsiden din er din digitale visittkort som oppdateres kontinuerlig.

Fornøyde kunder

danots.no

jevinbygg.no

abradental.no

vimscore.com

livsløpet.no

telegrafenidrobak.no

Priskalkulator

Lurer du på hva din nettside kommer til å koste? 

Få gratis nøkkelordstrategi inkl!

I januar tilbyr vi gratis nøkkelordstrategi inkludert med nettsiden din, slik at du kan nå høyest mulig på Google etter nettsiden din blir lagd. Vi garanterer da at du vil nå på topp 10 på 3 longtale keywords.

Hva vi tilbyr

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/ecommerce-web-page-concept-illustration_21727022.htm#query=online%20store&position=0&from_view=search&track=ais">Image by storyset</a> on Freepik

Bygge nettside

Vi lager nettsider til små og mellomstore bedrifter. Vårt mål er å lage en nettside som ser bra ut, som passer til din bransje (men som kanskje stikker seg litt ut?), og som er så godt satt opp at du har mulighet til å konkurrere mot andre bedrifter i din nisje på Google. Vi ønsker å være «go-to»-bedriften for digitale løsninger; hvis det er noe dere lurer på når det gjelder nettsider og muligheter for nettsiden, både når det gjelder innhold på nettsiden, så vel som rangering på Google. 

Bygge nettbutikk

Det har blitt mer og mer vanlig å begynne å selge produkter og tjenester på nett, og ikke bare i fysisk butikk. Da trenger man en nettbutikk.

Vi har satt opp flere nettbutikker i både WordPress og i Shopify, og kan hjelpe deg med prosessen, fra valg av CMS system til å laste opp og optimalisere produkter, og hva man bør inkludere i en slik nettbutikkløsning. Vi hjelper også med oppsett via Stripe og Vipps, og hjelper til med epostkampanjer og salgsflyt. Her er målet å få kundene lavere ned i salgstrakta som mulig, slik at de ender opp med å gjennomføre et kjøp hos deg.  

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/ecommerce-web-page-concept-illustration_21727022.htm#query=online%20store&position=0&from_view=search&track=ais">Image by storyset</a> on Freepik

Tidligere prosjekter

Hvor holder vi til?

Vi jobber stort sett digitalt og er tilgjengelige via telefon, epost og videokonferanser. Jeg, Monica, leder av Exuma, holder til i Asker. Likevel har jeg også ansatte fra for eksempel Halden, Bergen, Trondheim, Stokkmarknes og Oslo. Dette er fordi jeg ønsker å ha ansatte i byene og på stedene hvor kundene er. I tillegg er det viktig for meg å ha den tette oppfølgingen med deg som kunde. Det er tross alt min bedrift, og det er viktig for meg at du som kunde er fornøyd.

La oss bygge din nettside!

Ta kontakt med Monica for en uforpliktende tilbud på din nettside. Du kan enten nå henne via e-post, telefon eller kontaktskjema. Dersom du ønsker et teams-møte, så kan du booke det gjennom Calendly her.

Kontaktskjema