Exuma

Lage nettside til din bedrift

Vi kan lage nettside til din bedrift, men vi ønsker også å hjelpe deg med å passe på din digitale tilstedeværelse. Vi ønsker ikke at nettsiden din skal stå og tørke støv. Vårt mål er å kunne gjøre deg synlig på nett, at du rangerer høyt på Google og at nettsiden din er din digitale visittkort som oppdateres kontinuerlig.

Priskalkulator

Ønsker du å finne ut sånn ca hva en nettside koster? Vi har utviklet en priskalkulator som kan gi deg en rask pekepinn på hva det vil koste. Men det beste er å booke et møte med oss i tillegg, så kan vi finne ut av sammen om det er noe du rett og slett ikke trenger i starten, eller om det er andre elementer som bør legges til. 
Ta priskalkulatoren

Nettside

Vi lager nettsider til små og mellomstore bedrifter. Vårt mål er å lage en nettside som ser profesjonell ut, og som passer til din bransje. Kanskje du til og med ønsker å skille deg litt ut, og legge til det lille ekstra? 

Vi ønsker å sette opp en nettside til deg som er så godt bygd opp at du har mulighet til å konkurrere mot andre bedrifter i din nisje på Google. 

Vi ønsker å være «go-to»-bedriften for digitale løsninger.  Hvis det er noe dere lurer på når det gjelder nettsider og muligheter for nettsiden, både når det gjelder innhold på nettsiden, så vel som rangering på Google, så kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat. Det beste du kan gjøre er å få et tilbud, og så velger du selv om du takker ja eller ikke.

Send oss en epost

Nettbutikk

Flere og flere ønsker nettbutikker, hvor de kan selge produkter i sin bedrift, eller for å tjene noen ekstra penger på si. Vi har lagd flere nettbutikker, både i Wordpress og Shopify, og kan bidra til å lage den nettbutikken du ønsker. 

Vi hjelper også med oppsett via Stripe og Vipps, og hjelper til med epostkampanjer og salgsflyt. Her er målet å få kundene lavere ned i salgstrakta som mulig, slik at de ender opp med å gjennomføre et kjøp hos deg.

Prisen på nettbutikken avhenger av hvor mye som skal settes opp, hvor mange produkter som skal legges inn og hvilke andre tjenester som også skal inkluderes (f. eks quizer og SEO-optimalisering). Vi anbefaler derfor å ta kontakt med oss.
Send oss en epost

La oss bygge din nettside

Vi har selvfølgelig et ønske om å bidra til at dine digitale ønsker går i oppfyllelse. For å finne ut om vi er din partner, så ta gjerne kontakt med oss, så tar vi oss en uforpliktende prat. 

Det er fire måter å ta kontakt med oss: Telefon, epost, kontaktskjema og Calendly.  Bruk den måten som passer deg best.

Skal vi ta en samtale for å finne ut om vi er en god match for deg?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.