Våre tjenester

SEO

Ønsker du å få bedre søkeresultater på Google for din bedrift? Ønsker du mer trafikk til nettsiden din? La oss hjelpe deg med å optimalisere nettsiden din for søkemotorer.

 Våre studenter elsker tall og analyse.

Ønsker du å få flere kunder? Ønsker du at kundene skal finne deg når de googler det de lurer på? Det kan vi hjelpe deg med. Med en omfattende SEO analyse, vil vi gjennomføre ulike tiltak på nettsiden din slik at kundene dine vil finne deg. Dette vil være en strategisk plan hvor vi går gjennom nettsiden din steg for steg, setter en prioriteringsliste og jobber oss sakte men sikkert mot målet.

Dette vil handle om å se på om det finnes noen problemer som Google har funnet på nettstedet ditt, sjekke og forbedre hastigheten på nettsiden din, se på analyse av antall besøkende, organiske og betalte, sette opp og/eller analysere antall konverteringer osv. I tillegg handler det om å se på hvordan man kan øke den organiske trafikken til nettsiden din, som er den beste langsiktige løsningen. Dette gjøres ved å se på hvordan du rangerer på Google med hvilke nøkkelord, og ved å se på hvilke nøkkelord man bør fokusere videre på. Dersom du har Google ads, er det mulig å se på hvilke søkeord som koster mest, hvor vanskelig det er å nå disse og hvor mange som faktisk søker på disse nøkkelordene. På denne måten kan man strategisk finne ut hvilke søkeord man bør fokusere på når man skal sette opp ads, slik at det ikke blir en kostnadsfelle.

Høres dette ut som noe du kunne ha tenkt deg? Ta gjerne kontakt med oss og fortell oss om målet ditt. Dersom du ikke er helt sikker på hva målet ditt er, så gjør ikke det noe, det er noe vi kan finne ut av sammen. Vi vil gjerne vite hva du ønsker for bedriften din så vi kan hjelpe deg å nå det. 

Send oss en mail til monica@exuma.no eller 

Ønsker du å vite mer om det vi gjør for at du skal ta nettsiden din til nye høyder? Les gjerne Hva er viktig å tenke på når det gjelder SEO?

La oss sette igang

La oss hjelpe deg med å øke synligheten til bedriften din på Google ved å skaffe deg bedre rangeringer.

Exuma AS

Org. nr: 930 704 369

Tel: 99328497

Følg oss på sosiale medier