Exuma

Lage nettside raskt

Mange tror at det å lage nettsider tar lang tid, og at man trenger 6 - 8 uker for å lage en nettside. Det trenger derimot ikke nødvendigvis å være slik. Dersom man har gode rutiner, så kan man få laget en nettside raskere, til og med på én dag. Vårt mål i Exuma er å få ferdigstilt en nettside på 14 dager, inkludert tilbakemeldinger, men vi har også kapasitet til å få gjennomført mange nettsider på én dag også. For å nå målet, må man følge gode rutiner. 

Rutiner

Det viktigste for å få gjennomført en nettside raskere, handler om rutiner. Dette handler om rutiner hos oss som skal lage nettsiden, men det handler også om rutiner hos deg som klient. Dersom vi skal lage en nettside for deg, og får tilsendt materiale raskt, vil dette gå radig.

Det vi trenger er:

 • Logo
 • Favicon (trenger ikke alltid denne hvis du ikke har, vi kan lage en versjon fra logo)
 • Bilder
 • Fargeønsker
 • Tekst om deg
 • Tekst om din bedrift
 • Hvilke tjenester du tilbyr
 • Tekst om dine tjenester
 • Informasjon om potensielle kunder (målgruppe) og dine mål for bedriften

Dersom vi får dette på en og samme tid, så er det mulig for oss å få laget nettsiden din veldig raskt. Det er ofte når dette kommer litt eller litt, at ting tar lengre tid.

"Must haves"

Men, listen over er ikke absolutte krav. Vi kan fint lage en nettside uten at alle kriteriene i listen over er oppfylt. Jeg har lyst å dele listen over inn i "must haves" og "nice to haves", hvor "must haves" handler om det vi absolutt trenger for å kunne gjøre nettsiden din konverterende.

Dette er:

 • Tekst om deg
 • Informasjon om potensielle kunder (målgruppe) og dine mål for bedriften
 • Hvilke tjenester du tilbyr

Dersom vi mottar dette, så er det mye vi kan gjøre for å fylle ut resten av informasjonen. Men disse tre delene er de delene det kun er DU som vet, siden det er din bedrift. Uten denne informasjonen for oss utviklere, vil ikke nettsiden være god. Vi trenger derfor denne informasjonen, for vår del når vi skal lage deg en nettside som vil gi deg konverterende kunder.

Dersom du mangler mye av det som er på første liste, så er vi fornøyde bare vi får disse tre kulepunktene på "must haves" listen. Likevel er det da viktig å erkjenne at man da må være fleksibel på at vi som utviklere klarer å navigere gjennom de andre delene selvstendig, uten mye innblanding fra deg som klient. Vi vil da lage logo, favicon, velge bilder og skrive tekst uten mye innblanding fra deg. Noen liker dette veldig godt, og har lyst å delegere videre alle disse oppgavene, mens andre ønsker å ha mer kontroll. Vi er alle forskjellige, og det er helt greit. Det viktigste er å avklare dette før vi begynner på nettsiden.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med oss og fortell mer om dine ønsker, så kan vi gi deg et estimat på hvor mange dager vi trenger og hva vi trenger fra deg. Du vil også motta et prisestimat. Vårt mål er at du som kunde skal bli fornøyd.

Har du et prosjekt på gang?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Vi ønsker gjerne å bli kjent med deg og høre om dine ideer. 
Kontakt oss

Skal vi ta en samtale for å finne ut om vi er en god match for deg?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.