Trenger du en ny nettside?

Trenger du en ny nettside?

Trenger du en ny nettside til din bedrift? Eller har du allerede en nettside, men ønsker å gjøre den mer moderne?

Nystartet?

Dersom du nettopp har startet opp din bedrift, så kan det være en fordel å ha en nettside. En nettside kan blant annet hjelpe med å promotere deg og din bedrift på nettet. Driver du med salg, kan det også være med å øke salgsomsetningen din. Fordelen med en nettside er også at det gjør bedriften din mer profesjonell, og det er lettere å henvise potensielle kunder til det din bedrift spesialiserer seg innen. Den inneholder også all kontaktinformasjonen din, slik at kunder har de rette opplysningene for å ta kontakt med deg.

Investering

Å lage en nettside kan virke å være en dyr investering, men dersom du tenker på hvor mange potensielle kunder du kan tiltrekke deg, så vil ikke dette være dyrt i lengden. Hos oss er startprisen for en nettside 8000 kr. Dersom du feks selger noe til 1000 kr stk, trenger du bare å tiltrekke deg 8 kunder før du har betalt for nettsiden din. Selv om det føles ut som en dyr engangssum der og da, er det en investering, fordi det kan bidra til økt salg over en lengre periode.

Hva med kun en Facebookside?

Mange har nettside på Facebook, eller Meta, som det nå har byttet navn til. Dette er sikkert greit for mange bedrifter å ha, men man bør ikke være avhengig av å ha en konto på sosiale medier for å kunne ta kontakt med bedriften din. I tillegg er det et mylder av informasjon og et hav av distraksjoner inne på sosiale medier, som kan ta fokuset vekk fra deg og din bedrift. Dersom du har en egen nettside, vet du at du har kundenes fulle oppmerksomhet mens de surfer inne på siden din.

Det er også viktig å vite at dersom Facebook/Meta stenger ned, mister du informasjonen om din bedrift, fordi det er Facebook som eier innholdet. Du kan ikke garantere at de deler ut informasjonen med deg dersom de avslutter kanalen. Det er derfor en fordel å ha en nettside hvor alt du publiserer er ditt. Vi anbefaler derfor enten å lage en nettside fra bunnen av, eller bruke en CMS slik som WordPress eller Webflow. Dersom du lurer på hvorfor vi mener at nettsider slik som Wix og Squarespace ikke er det rette valget, så ta en titt her.

Alle burde ha en nettside

Vi i Exuma mener derfor at alle burde ha en nettside, slik at man kan henvise til denne når man snakker med kunder. Det er også viktig å tenke på at en nettside trenger ikke nødvendigvis å være 100% perfekt fra starten av. En nettside er dynamisk, man kan alltids justere og endre på nettsiden dersom man kommer på noe man ønsker å inkludere eller endre.

Dersom du har bestemt deg for å gå for en nettside, ta en titt på vår nettside-tjeneste. Her er det nyttige tips til hva det er lurt å tenke gjennom når man går igang med å lage en nettside. Her vil du også få oversikt over våre pakkepriser.

Jevnlig oppdatering

Dersom du nå tenker at du allerede har en nettside, så er det viktig å vite at Google belønner de som oppdaterer nettsiden sin jevnlig. Det finnes alltids noe man kan modifisere eller legge til. I tillegg er det anbefalt å oppdatere nettsiden sin hvert 3. – 5. år. Dette er fordi man på denne måten kan unngå sikkerhetstrusler på nettet, gjøre nettsiden raskere og mer brukervennlig. I tillegg kan en oppdatert nettside også øke antall brukere ved å legge til nytt innhold som besøkende er interessert i. Dette vil igjen gi en SEO boost, som gjør at du kryper oppover Google sine søkelister. Det kan også være at din nettside ikke fokuserer like mye på mobil som på datamaskin? Her er det viktig å tenke gjennom hvem besøkende er og hvilke enheter de bruker. Det er mange flere som nå bruker mobilene sine for å surfe på internett, og dersom de da møter en utdatert nettside, så kan dette øke bounce-rate, dvs. antall folk som forlater nettsiden igjen. I tillegg er det viktig for Google at alle nettsider folk besøker er mobilvennlige.

 

Dersom du nå tenker at det er på tide å fornye sin egen nettside, ta kontakt med oss for et pristilbud.

Nyeste artikler som kan være interessante?

LA OSS SETTE IGANG

Klar for å ta bedriften din til et nytt nivå? La oss gjøre det sammen!

Andre nyttige innlegg

Sette opp bedriftsepost

Det finnes mange forskjellige gratisversjoner for epost, slik som gmail.com og hotmail.no, men noen ganger ønsker man...

Ubersuggest alternativer

Ubersuggest alternativer

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om at Ubersuggest er genialt, og jeg har selv mitt eget abonnement for...

Hva er Google bedriftsprofil?

Hva er Google bedriftsprofil?

Google bedriftsprofil er en måte for din bedrift å bli mer synlig for folk i nærheten av din bedrift. Den er gratis å...

Lage nettside raskt

Lage nettside raskt

Mange tror at det å lage nettsider tar lang tid, og at man trenger 6 - 8 uker for å lage en nettside. Det trenger...