Vipps som betalingsløsning? Sjekk om du kan bruke Vipps til din nettbutikk

Vipps som betalingsløsning? Sjekk om du kan bruke Vipps til din nettbutikk

Hva er Vipps?

Vipps er en betalingsløsning som er svært populær i Norge. Man kan også bruke Vipps for å verifisere sin egen identitet ved bruk av Vipps loggin. Vipps er svært populært blant nordmenn, og så og si alle har Vipps som app på mobilen. Flere og flere synes også det er enklere å bruke Vipps for kjøp på nett, da Vipps er koblet opp mot bankkortene dine.

Vipps som betalingsmiddel i nettbutikk

De fleste nordmenn foretrekker nok å gjennomføre en betaling via Vipps enn å måtte skrive inn kortnummer, CVC og utløpsdato. Flere nettbutikker har nå sett hvor populær Vipps er og har integrert dette som en betalingsløsning på lik linje med Paypal og Stripe. Men det er ikke alle CMS som har Vipps som plugin, så dersom du ønsker å lage en nettside, men er usikker på hvilken nettsidebygger du skal bruke, så er det lurt å sjekke opp i dette først. Det er veldig kjipt å bruke så mye tid på en nettbutikk, bare for å innse at man må gjøre alt på nytt igjen.

Er dette tilfellet med deg? Er det slik at du har begynt å bygge nettbutikken din, for så å finne ut at den ikke ligger på listen under? Fortvil ikke! Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å overføre nettbutikken og alle produktene for deg til en av CMS byggerne under. Man kan også sette opp Vipps integrasjon via spesialbygget kode, men noen ganger er det billigere å rett og slett bytte nettsidebygger og overføre innholdet fra den ene nettsidebyggeren til den andre.

 

Her er nettbutikk-løsningene som tilbyr Vipps som plugin:

Abonnementsbasert Vipps

Dette er ikke sjekket p.d.d på alle CMS systemene over, men Woocommerce tilbyr nå Vipps Subscriptions også. Dette koster derimot en månedssum for å ha denne aktivert. Det koster 20 dollar i mnd for å ha denne på Woocommerce/Wordpress, så det må isåfall vurderes om det er noe som du får igjen gjennom abonnementene du tar betalt for. 

Konklusjon

I listen over finner du de som akkurat nå tilbyr Vipps plugins som du lett kan sette opp Vipps betaling med. De mest populære som mange foretrekker er nok Shopify, Wix og Woocommerce (WordPress). WordPress er en gratis CMS løsning (open source) som du kan bruke, mens Wix og Shopify har begge løsninger som du må betale for.

 

Andre nyttige innlegg

Stripe, et alternativ til Vipps

Stripe, et alternativ til Vipps

Hva er Stripe? Stripe er en betalingsplattform som gjør det mulig for bedrifter å akseptere betalinger online. Det er...

Ubersuggest alternativer

Ubersuggest alternativer

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om at Ubersuggest er genialt, og jeg har selv mitt eget abonnement for...

Hva er Google bedriftsprofil?

Hva er Google bedriftsprofil?

Google bedriftsprofil er en måte for din bedrift å bli mer synlig for folk i nærheten av din bedrift. Den er gratis å...

Lage nettside raskt

Lage nettside raskt

Mange tror at det å lage nettsider tar lang tid, og at man trenger 6 - 8 uker for å lage en nettside. Det trenger...

UberSuggest er genialt!

UberSuggest er genialt!

UberSuggest er et freemium (noe er gratis, noe må man kjøpe) verktøy for søkeordsforslag som hjelper deg med å finne...